Wat doen we?


Eén keer in de maand gaan we op een vaste avond uit eten. Dit is de eerste woensdag- of donderdagavond in de maand. En 1x in de maand hebben we een andere activiteit. Het is de bedoeling om op die dag, bij voorkeur in het weekeinde, iets leuks met elkaar te gaan doen. Dat kan een stadswandeling zijn, een bioscoopbezoek, naar een museum, een rondvaart, workshops, een lezing, een high-tea, enz., enz.


We streven naar verscheidenheid in activiteiten en geschikt voor iedere portemonnee. Elke activiteit bevat in elk geval een moment van koffie, thee of een drankje. Soms bezoeken we, op uitnodiging, andere chapters. Soms bezoeken samen met leden uit andere chapters de European Hoot die steeds op andere plaatsen in Europa georganiseerd wordt.

In 2018 was dat in Dublin (zie foto rechts)


De Queen van Le Canotier Rouge

Meedoen?


Lijkt het je leuk om deel uit te maken van onze chapter, kijk dan op de pagina Contact

 

“Mijn naam is Henriëtte, Queen Le Canotier Rouge, Barones Van Volle Maan tot Duistere Nacht. Ik ben de oprichtster van de chapter Le Canotier Rouge.  Sinds januari 2011 ben ik een Red Hatter. Na een cruise in 2013 met Red Hatters uit het hele land en veel gesprekken met hen over het leiden van een chapter ben ik daar zelf over na gaan denken. Ook vond ik dat de Drentse hoofdstad een eigen chapter verdiende. Toen heb ik een naam bedacht, mij aangemeld bij de RHS in Amerika en nu is de chapter Le Canotier Rouge een feit.


Hoewel de chapter officieel in Assen is gevestigd, is hij opgericht voor vrouwen uit Assen en omgeving.